Referenties

dj school hilversum amsterdam utrecht

Geplaatst door Mathijs,

Onze zoon, met verstandelijke beperking, heeft nu ruim een jaar DJ les van Rob en vindt het fantastisch.

Rob legt alles geduldig uit en focust goed op wat onze zoon allemaal wel kan. Aanrader!

Geplaatst door Roy,

Van basic tot gevorderden Rob weet wat hij doet en weet zijn enthousiasme en kennis over te dragen! Hij heeft de beschikking over draaitafels, DJ controllers, diverse software en ook een complete Pioneer (deck)set. Kortom een absolute aanrader!

Geplaatst door Eduard,

Een jaar geleden wilde ik mijn oude hobby het DJ zijn weer oppakken.

Ik wilde wel aan de gang met nieuwe technieken. Traktor, laptop en een controller.

Zo kwam ik via het internet op de Gooische DJ & Producer Academy (van Rob Andriessen). Alles wat je nodig hebt is aanwezig: de software, hardware, draaitafels, controllers enz. Nou 12 lessen later… BAM I’m back in the game.

Nu ben ik nog FF blijven hangen voor de cursus muziek produceren met ABLETON ( FF….ben nog lang niet klaar), Dank voor de prettige, ontspannende en geduldige manier van les geven.

Ps Ik ben 54 jaar.

 

Geplaatst door Jan,

Ik heb nu ruim 12 DJ lessen gehad van Rob. Toen ik er mee begon wist ik nog niks van die gave DJ tafels. Nu weet ik waar alle knopjes voor zijn, kan werken met Traktor Pro en dat gaat erg goed.

Rob kan alles duidelijk uitleggen en is een hele goede DJ. Ik ben nu met veel plezier begonnen aan de 2e serie van 12 lessen.

Jan (10 jr.)

Geplaatst door Daniël,  

Ik heb nu een paar maanden les van Rob, en ik heb nu al erg veel geleerd.
Ik vind het erg leuk,

groeten Daniël

Geplaatst door Anosh,

Ik leer er veel van en ik vind het erg leuk om te doen.

 

Geplaatst door Niels,

Ik heb Rob nu een paar maanden weekelijks les bij Rob, hij weet erg veel van muziek en kan heel goed uitleggen. Ook heeft hij alle apparatuur en software bij de hand. Kortom een geweldige DJ(leraar)

Grtz Niels

Geplaatst door Leon,

Ik heb in de tijd dat ik lessen bij jou volgde zeer goeie begeleiding gekregen. Het lespakket was zeer compleet en legde je alles haarfijn uit van de meest simpele dingen naar de meest lastige dingen. Dus tegelijkertijd ook gevarieerd! En je kan zelf kiezen waarmee je wilt gaan draaien en daar dan ook je lessen op afstemmen. Zeker de moeite waard om hier je lessen te volgen!

Leon Jalink

 

Geplaatst door Jake,

Ik heb les gevolgd bij dj en producer academy, ik vond de lessen erg leerzaam en gezellig. 
Rob zelf is ook een goede leraar en kan heel gezellig zijn maar als het er op aankomt ook een hele serieuze en behulpzame leraar.

DJake